Φθινοπωρινη περιοδος επιστροφων 2015

νεα

Φθινοπωρινη περιοδος επιστροφων 2015

Ξεκίνησε η περίοδος επιστροφών φαρμακευτικών σκευασμάτων για τη φθινοπωρινή περίοδο 2015 από τα φαρμακεία προς την επιχείρησή μας. Όσοι φαρμακοποιοί το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα από 1/10/2015 έως και 16/10/2015 να πραγματοποιούν τις επιστροφές τους. Τα φάρμακα τα οποία θα γίνονται δεκτά θα πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξεως από 1/7/2015 έως και 31/12/2015. Να σημειωθεί ότι φάρμακα τα οποία φέρουν κουπόνι από τις εταιρείες “ALAPIS”, “KLEVA” ΚΑΙ “ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ”, δε θα γίνονται δεκτά λόγω του γεγονότος ότι οι προαναφερόμενες εταιρείες έχουν κλείσει ή δε δέχονται επιστροφές.

Επίσης τα σκιαγραφικά των εταιρειών “ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΦΑΡΜ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ” (“XENETIX” και “DOTAREM”) και “ΦΑΡΜΑΖΑΚ ΑΦΕΒΕ” (“OMNISCAN” και “VISIPAQUE”), γίνονται δεκτά έξι μήνες πριν από τη λήξη τους.

Επιστροφές στα γάλατα των εταιρειών “CANA” και “NUMIL” έχουν επιβάρυνση 50% και 25% αντίστοιχα.

Τέλος, στις επιστροφές των παραφαρμακευτικών προϊόντων θα πρέπει πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επιστροφή να επικοινωνήσετε με τον κύριο Νικόλαο Σκανδάλη, λόγω του γεγονότος ότι οι περισσότερες εταιρείες που είναι υπεύθυνες για τη διάθεση των εν λόγω προϊόντων δε δέχονται επιστροφές.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…!