ΠΡΟΠΑΡΡΑΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017

νεα

ΠΡΟΠΑΡΡΑΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για τα αντιγριπικά εμβόλια της φθινοπωρινής περιόδου 2017. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, οι προπαραγγελίες σας θα πρέπει να καταχωρηθούν νωρίτερα φέτος λόγω έκκλησης της εταιρείας "ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.". ώστε με τη σειρά της να δώσει εντολή για παραγωγή των εμβολίων στην υπεύθυνη εταιρεία που παράγει το εμβόλιο "Vaxigrip".

Πιο συγκεκριμένα, εκτός των εμβολίων "Vaxigrip" (ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.) και "Influvac" (B.G.P. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μ. Ε.Π.Ε.), η εταιρεία "GLAXO-SMITH-KLINE Α.Ε.Β.Ε." μας ενημέρωσε ότι για την περίοδο εμβολιασμού 2017 θα διαθέσει στην ελληνική αγορά το εμβόλιο "Fluarix Tetra" με χονδρική τιμή 7,78 ευρώ και αντίστοιχη λιανική τιμή 10,72 ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, λόγω της έκκλησης της εταιρείας "ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε." για νωρίτερη καταχώρηση παραγγελιών, η εταιρεία μας από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 θα διανείμει έντυπα στους συνεργαζόμενους φαρμακοποιούς τα οποία θα πρέπει να επιστραφούν συμπληρωμένα με την επιθυμητή ποσότητα παραγγελίας στα τρία διαθέσιμα αντιγριπικά εμβόλια έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017. Παρακαλούμε για την έγκαιρη ανταπόκρισή σας.

Σημείωνουμε ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οποιαδήποτε επιπλέον έκπτωση δοθεί από τις εταιρείες κατά την τιμολόγηση των εμβολίων, αυτή θα μετακυληθεί στην τιμολόγηση προς τα φαρμακεία.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε...!