εκπτωση 12% σε Pre & After Bite ZARBIS

προσφορες

εκπτωση 12% σε Pre & After Bite ZARBIS

Καλοκαιρινή προσφορά στα προϊόντα Pre & After Bite ZARBIS με έκπτωση 12% χωρίς περιορισμό στο ύψος παραγγελίας. Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, επωφεληθείτε από την προσφορά μας και λύστε το πρόβλημα από κάθε είδους τσιμπήματα των επισκεπτών του φαρμακείου σας αλλά και το δικό σας.

Η επιχείρησή μας σε συνεργασία με την εταιρεία φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων «ΖΑΡΜΠΗ», σας προσφέρει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε αξιόπιστα και σε συμφέρουσες τιμές προϊόντα για την προστασία και την αντιμετώπιση κάθε είδους τσιμπήματος. Πιο συγκεκριμένα:

  • PRE BITE ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ 100 ML (ZARBIS)

Το γαλάκτωμα PRE BITE προσφέρεται για την προστασία σας από τα τσιμπήματα χωρίς να περιέχει parabens. Η αρχική χονδρική του τιμή ανάγεται στα 4,30€, αλλά με τη συνοδευόμενη έκπτωση της τάξεως 12%, το προμηθεύεστε με 3,78€. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι 7,10€.

  • AFTER BITE ROLL-ON 10 ML (ZARBIS)

Το roll-on AFTER BITE προσφέρεται για την αντιμετώπιση από τα ενοχλητικά τσιμπήματα, μειώνει έως και 35% τον ερεθισμό και δεν περιέχει parabens και αμμωνία. Η αρχική χονδρική του τιμή ανάγεται στα 1,87€, αλλά με τη συνοδευόμενη έκπτωση της τάξεως 12%, το προμηθεύεστε με 1,65€. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι 3,10€.

Οι προαναφερόμενες εκπτώσεις ισχύουν ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας και χωρίς κανέναν περιορισμό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…!